divendres, 5 de març del 2010

Novetat a la sala wellness!




BANYS D’HIDROMASSATGE PERSONALITZATS
Els banys tenen lloc en una banyera d’hidromassatge de la gamma Jacuzzi ® acompanyats per cromoteràpia, aromaterapia i músicoterapia. S'aconsella que per tal d’aconseguir el màxim benestar es comenci per un bany personalitzat seguit d’un tractament corporal. Relaxa’t i gaudeix.

BAÑOS DE HIDROMASAJE PERSONALIZADOS
Los baños tienen lugar en una bañera de hidromasaje de la gama Jacuzzi ® acompañados por cromoterapia, aromaterapia y músicoterapia. Se aconseja que para conseguir el máximo bienestar se comience con un baño personalizado seguido de un tratamiento corporal. Relájate y disfruta.

PERSONALIZED WHIRLPOOL BATHS
The baths take place in a Jacuzzi ® brand spa bathtub accompanied by chromo-therapy, aromatherapy and music therapy. To achieve maximum wellness, we recommend you to start with a bath followed by a wellness body treatment. Relax and enjoy.

2 comentaris:

Sylvia de Sant Cugat ha dit...

Espero venir pròximament per provar els tractaments corporals i els banys d'hidromassatge personalitzats!

Ha de ser una passada!

Una abraçada,

Sylvia

Can Xargay, La Cabanya ha dit...

Gràcies Sylvia pel seu comentari.

Ens encantarà poder-li oferir tota l'extensa gamma de tractaments corporals, tractaments corporals sofisticats, tractaments facials i banys d'hidromassatge personalitzats en un jacuzzi dins la sala wellness de Can Xargay.

Estem segurs que li encantarà!

Salutacions,

Can Xargay