diumenge, 16 d’octubre del 2011

Més jocs per gaudir


Des d'avui, podeu gaudir de dos jocs més a la sala de jocs de Can Xargay: el puzzle Catalunya per comarques i un joc de construcció. Els puzles i jocs de construcció són jocs lúdics i educatius ideals per millorar la concentració, estimular la fixació i l'atenció, la coordinació ócul-manual, la curiositat, la psicomotricitat, la imaginació, la discriminació de formes i colors dels nens.

Desde hoy, podéis disfrutar de dos juegos más en la sala de juegos de Can Xargay: el puzzle Cataluña por comarcas y un juego de construcción. Los puzzles y juegos de construcción son juegos lúdicos y educativos ideales para mejorar la concentración, estimular la fijación y la atención, la coordinación óculo-manual, la curiosidad, la psicomotricidad, la imaginación, la discriminación de formas y colores de los niños.

Since today, you can enjoy two another new games in the games room of Can Xargay: The Puzzle of Catalonia and a set of construction. The puzzles and the sets of construction are games that are fun and educational ideals to improve concentration, promote the establishment and care, curiosity, imagination for the children.