dissabte, 25 de maig del 2013

Festival de Màgia

Festival de Màgia als Carrers de Banyoles: del 31 de maig al 2 de juny.

Festival de Magia en las calles de Banyoles: del 31 de mayo al 2 de junio.

Magic Festival in Banyoles streets: from 31st May to 2nd June.


Més informació

dimecres, 22 de maig del 2013

36a Exposició de flors

36a Exposició de flors a Banyoles: del 31 de maig al 2 de juny. Descobreix el barri vell des d'un altre punt de vista.

36ª Exoposición de flores en Banyoles: del 31 de mayo al 2 de junio. Descubre en Barrio Antiguo desde otro punto de vista.

36th Banyoles Flowers Festival: from 31st May to 2nd of June. Discover the old district of Banyoles from another point of view.

dilluns, 13 de maig del 2013

2n festival Dragon Boat - 18 de maig

L'Estany de Banyoles configura uns paratges tan bells com intrigants, un esplèndid i misteriós entorn natural que ha donat lloc a llegendes de tota mena, entre elles la de un Drac que vivia en una cova a la vora de l’estany.
Ara tothom pot sentir la màgia i l’ encant de l’ Estany de Banyoles remant a les seves aigües en una piragua de Drac el diumenge 18 de maig.
Participa-hi!

9a Festa Major de Porqueres


Festa Major de Porqueres: 17, 18, 19 i 20 de maig.

Fiesta Mayor de Porqueres: 17, 18, 19 i 20 de mayo.

Porqueres Main Fest: 17th, 18th, 19th & 20th of May.

Taller de la Ratafia


Durant el mes de juny: Fes una estada diferent!. Amb l'ajuda d'un guia especialista en biologia t’ensenyarà quines són les herbes necessàries per fer una bona ratafia i a la tarda es farà un taller per aprendre a preparar-la. El taller inclou: sortida guiada per trobar les herbes de la ratafia, especies que cal posar-hi, ampolla de vidre per preparar la ratafia, aiguardent, dossier on s’explica tot el procediment per fer-la i taller a la tarda per emportar-se dos litres de ratafia. Preu 100€/família
Durante el mes de junio: Taller de la ratafía . Con la ayuda de un guía especialista en biología te enseñará cuáles son las hierbas necesarias para hacer una buena ratafía y por la tarde se hará un taller para aprender a prepararla. El taller incluye: salida guiada para encontrar las hierbas de la ratafía, especias que hay que poner en ella, botella de vidrio para preparar la ratafía , aguardiente, dossier donde se explica todo el procedimiento para hacerla y taller por la tarde para llevarse dos litros de ratafía. Precio: 100 euros/familia